[PDF]: 2 wire analog input module

Questions about Siemens & Analog Siemens hardware.
Software & hardware exchanger
Post Reply
harr510
Posts: 1
Joined: Mon Mar 08, 2010 2:26 pm

[PDF]: 2 wire analog input module

Post by harr510 » Mon Mar 08, 2010 2:34 pm

anyone knows how to configure/connect a 2AI I 2WIRE ST analog input module?reading is always overflow(32767) but if I measured it I can get a nominal range.

Need it badly!

thanks in advance!

CoMod
Site Admin
Posts: 3508
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Re: 2 wire analog input module

Post by CoMod » Mon Mar 08, 2010 2:55 pm

http://support.automation.siemens.com/W ... 166/133300
SIMATIC S7-300 S7-300 Module data
(English / 8148 KB)
Edition: 08/2009
http://support.automation.siemens.com/W ... en/8859629

SIMATIC S7-300 SM331; AI 8x12 Bit Getting Started part 1: 4 -20mA
http://support.automation.siemens.com/W ... n/17473828
example https://support.automation.siemens.com/ ... /awl_e.zip

CoMod
Site Admin
Posts: 3508
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Re: [PDF]: 2 wire analog input module

Post by CoMod » Tue Mar 09, 2010 6:48 pm

Connecting 2-wire measuring transducers to analog module 6ES7 331-1KF02-0AB0
http://support.automation.siemens.com/W ... n/18475312
Image

How do you connect a potentiometer to the analog module 6ES7 331-1KF02-0AB0?
http://support.automation.siemens.com/W ... n/17071108
Image

Post Reply