[?]: i have a project to connect via profibus

Questions about Siemens & Analog Siemens hardware.
Software & hardware exchanger
Post Reply
shoka
Posts: 35
Joined: Tue Oct 21, 2008 5:52 pm

[?]: i have a project to connect via profibus

Post by shoka » Tue Oct 21, 2008 6:02 pm

i have a project to connect a drive to the simatic s7300 via profibus and i don't know any thing about fieldbus
i ask how to start ? and if it's a material i can read to understand that or examples

thanks for all

CoMod
Site Admin
Posts: 3546
Joined: Thu Feb 16, 2006 3:25 pm
Location: Russia
Contact:

Post by CoMod » Tue Oct 21, 2008 6:21 pm


shoka
Posts: 35
Joined: Tue Oct 21, 2008 5:52 pm

Post by shoka » Tue Oct 21, 2008 6:39 pm

thanks a lot I'll check the link

Post Reply