[?]: How to lock or unlock FB bloks?

SIMATIC S7-200/300/400, Step7, PCS7, CFC, SFC, PDM, PLCSIM,
SCL, Graph, SPS-VISU S5/S7, IBHsoftec, LOGO ...
Post Reply
rapter
Posts: 78
Joined: Mon Feb 04, 2008 8:14 am

[?]: How to lock or unlock FB bloks?

Post by rapter » Wed Jun 05, 2013 10:30 pm

Hello dear friends.How Do i make lock and unlock Siemens FB blocks or orhet blocks, Thanx..

sania
Site Admin
Posts: 1193
Joined: Sat Aug 13, 2005 6:15 am

Re: [?]: How to lock or unlock FB bloks?

Post by sania » Thu Jun 06, 2013 7:06 am

in s7 < v5.4 you can use s7canopen or make source & insert know_how_protect in head of source & compile
in s7 > v5.4 use s7 block privacy too

sk83
Posts: 8
Joined: Tue Jun 29, 2010 11:12 pm

Re: [?]: How to lock or unlock FB bloks?

Post by sk83 » Wed Sep 04, 2013 7:56 am

Dear All Expert Member,
Does anyone have tool to unprotect block privacy (oo)

dsekulic
Posts: 184
Joined: Sun Feb 12, 2006 5:47 pm
Location: Europe

Re: [?]: How to lock or unlock FB bloks?

Post by dsekulic » Wed Sep 04, 2013 5:22 pm

Hi,
Take a search on this site s7canopener. With this tool You can unprotect / protect S7 blocks.
regards

Schtiel
Site Admin
Posts: 1100
Joined: Wed Sep 06, 2006 12:03 pm
Location: CIS

Re: [?]: How to lock or unlock FB bloks?

Post by Schtiel » Wed Sep 04, 2013 8:02 pm

dsekulic wrote:Hi,
Take a search on this site s7canopener. With this tool You can unprotect / protect S7 blocks.
regards
s7canopener works only with obsolete KNOW-HOW protection. It is not able to unprotect S7 Block Privacy.

Post Reply